Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

mgyie.ru

Четвер, 16 серпня 2012, 10:36

З учорашнього дня набрав чинності Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність"

15 серпня, набрав чинності Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність". Закон цей визначає правові засади організації і діяльності адвокатури та здійснення адвокатської діяльності в Україні.

 

Про це повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович.

Законом реформовано засади здійснення адвокатської діяльності в Україні відповідно до загальновизнаних міжнародних демократичних стандартів, що забезпечить надання адвокатами професійної правової допомоги кожному, хто її потребує.

«Удосконалено порядок допуску до професії адвоката, визначено види та гарантії адвокатської діяльності, чітку систему органів адвокатського самоврядування, запроваджено ведення Єдиного реєстру адвокатів України, встановлено дієвий механізм дисциплінарної відповідальності адвокатів, а також врегульовано питання участі адвокатів іноземних держав у здійсненні адвокатської діяльності на території України», - зазначив Олександр Лавринович.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.