Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

grebinka.net

Четвер, 16 серпня 2012, 11:50

ДПС у Львівській області звільнила 12 працівників за порушення

У 2012 році до дисциплінарної відповідальності притягнуто 84 працівника ДПСУ у Лвьівській області, ще 12 працівників податкової служби області звільнено з роботи.

 

Про це повідомила прес-служба ДПСУ у Львівській області.

Таким є результат проведених цьогоріч відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Львівській області 204 профілактичних заходів, 129 службових перевірок та розслідувань.

З початку року до відділу надійшло 73 звернення та скарги платників податків щодо неправомірних дій працівників ОДПС. У 4 випадках інформація знайшла своє підтвердження, у 22 – підтвердилась лише частково, у 39 – зовсім не підтвердилась. Наразі триває перевірка 8 звернень.

За результатами розгляду наявних матеріалів порушено 5 кримінальних справ та складено один протокол про адміністративне корупційне правопорушення. Іншими правоохоронними органами порушено ще 2 кримінальні справи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.