Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

vkurse.ua

Четвер, 16 серпня 2012, 12:08

Львівські освітяни позитивно оцінили підготовку закарпатських шкіл до навчального року

Делегації від управлінь освіти міських та районних державних адміністрацій Львівської області у межах Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» відвідали міста Закарпатської області, і ствердили, що навчальні заклади Закарпатської області готові до впровадження нових стандартів початкової освіти.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.

Навчальні заклади Закарпатської області провели відповідну підготовчу роботу. У травні 2012 року відбувся обласний інструктивно-методичний семінар щодо професійної компетентності вчителів: для методистів та спеціалістів районних, міських методичних кабінетів та управлінь освіти, що відповідають за роботу початкової школи.

В травні – серпні проведено „Дні відкритих дверей" для ознайомлення батьків першокласників із навчальним середовищем, у якому перебуватимуть діти. Упродовж травня-серпня цього року проведено інформаційно-методичні районні та міські семінари для вчителів початкових класів, які з вересня 2012 – 2013 навчального року будуть працювати за новими програмами та підручниками.
Учителі початкових класів взяли участь у „Літніх школах –2012".

1 вересня 2012 року в межах Всеукраїнської акції „Дай руку, першокласнику!" кожному першокласнику Закарпатської області буде вручено портфелик із шкільним приладдям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.