Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

117

Четвер, 16 серпня 2012, 12:53

Мирослав Данилків

Данилків Мирослав ІвановичГолова ГО « Християнська Україна»Українець. Народився 23 березня 1960 року в місті  Львові.Освіта вища, за спеціальністю «інженер – економіст». Магістр державного управління (Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління  при Президентові України).

З 1979 по 1990 р.р. працював на керівних посадах в підприємствах торгівлі і громадського харчування м. Львова.

В період 1991 – 1999 р.р. очолював ряд підприємств малого та середнього бізнесу.

З 1999 до 2009 року пропрацював на посаді директора ТзОВ «Тетра».

 В 2011 р.  обіймав посаду директора  ЛКП «Сяйво».

З 2006 року  по даний час  Голова громадського об’єднання  «Християнська Україна».

 З 2005 р. Член «Апостольства  молитви».

Одружений. Має двох доньок та двох онуків.

Висунутий політичною партією «Наша Україна».

Громадським об’єднанням «Християнська Україна»  було втілено у життя ряд таких починань як  міжконфесійний всеукраїнський щомісячний молебень (13 числа кожного місяця) до Матері Божої за Україну – християнську Державу – високодуховну, здорову та економічно розвинену, за об’єднання Церкви та за припинення дітовбивства (абортів); встановлення і освячення найдовшої в світі (300 км.) Хресної дороги  Львів - с. Джублик Закарпатська обл; постійнодіюча молитовно -просвітницька акція з іконою «Мати Божа Милостивого захисту»; Всесвітній хід Подячного Хреста Господнього; акції „Похорон алкоголізму”; реалізація програми „Молодь – для молоді”; створення спільно з Молодіжною комісією Львівської Архієпархії  УГКЦ «Школи Християнського Аніматора»;  встановлення Пам’ятних Хрестів у м. Львові (проспект Свободи), м. Києві (Біля Жовтневого палацу), м. Донецьку та жертвам голодомору (Калиновий гай м. Київ); ініціювання та координація розбудови Хресних доріг у фігурах в с. Страдч та на Високому Замку (м. Львів); створення центру для узалежнених від наркотиків та алкоголю осіб ( Стрийський р-н. Львівської обл.); розбудова віро - духовного центру для молоді «Святиня Єдності в Новій Галилеї» ...

Кандидата  підтримують: ВГО «Союз християнського відродження України»; спільнота «Полум’я любові»; ГО «Спілка християнського відродження»; ЛМО «Українська народна молодь»; МГО «Організація патріотів України»; Асоціація лікарів- католиків.              

ПРОГРАМА ДІЙ:

Шлях до добробуту і єдності України - розбудова Української  Християнської  Держави

Так наріжним каменем нашої держави повинен стати закон Божий та тисячолітні християнські традиції  Українського народу.

Якнайширше залучення віруючих людей до державотворчих процесів, дасть змогу розвинути в Україні відповідальне громадянське суспільство,що в свою чергу впливатиме на суспільне здоров’я  і розвиток  Держави.

Отже, загальнонаціональною програмою розвитку держави, має стати побудова Християнської України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.