Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

nytimes.com

П'ятниця, 17 серпня 2012, 13:53

Члени УРП йдуть на вибори як самовисуванці через внутрішньопартійні конфлікти

Представники Української республіканської партії йтимуть у мажоритарних округах як самовисуванці, оскільки вважають висування від партії ризикованим через провокації її колишніх членів.

Про це сьогодні, 17 серпня, на прес-конференції розповів заступник голови УРП Ростислав Новоженець.

Він повідомив, що 10 липня у Вищому адміністративному суді відбулось засідання, на якому розглядався позов колишнього голови УРП В’ячеслава Неволька до Міністерства юстиції з вимогою переглянути рішення останніх з’їздів УРП.

“Це людина, яка свого часу незаконно заволоділа атрибутами партії і, спекулюючи на цьому, піддаючись під впливи різних осіб поза межами партії, намагалася знищити УРП. На жаль, зараз ця людина є членом “Батьківщини” і висунута як мажоритарник від Об’єднаної опозиції в Бахмацькому окрузі Чернігівської області. Ми вважаємо це ганебним фактом, – розповів Новоженець. – В такій ситуації УРП не могла ризикнути, аби висувати членів нашої партії від партії безпосередньо, аби не піддавати їх небезпеці. Всі члени УРП йдуть на ці вибори шляхом самовисунення, але у всіх даних вони реєструються як члени УРП”.

Таким чином, в одномандатних виборчих округах Львівщини кандидатами в народні депутати йдуть троє членів УРП: Ростислав Новоженець (в.о. №115 – Сихівський район), Володимир Ропецький (в.о. №125 – Старий  Самбір) і Тарас Батенко (в.о. №123 – Перемишляни ).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.