Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

tsn.ua

П'ятниця, 17 серпня 2012, 13:49

Правоохоронці Львова знайшли дівчинку, яка втекла з дому ще у січні

14 серпня правоохоронці Львова знайшли 16-річну дівчину, яку тривалий час шукали її дідусь та бабуся – неповнолітня втекла з дому 6 січня 2012 року та приїхала до Львова, де разом з товаришкою винайняла квартиру.

Про це повідомляє Головне управління МВС України у Львівській області.

У Яворівський райвідділ міліції 13 серпня близько 18.30 години надійшло повідомлення про те, що 16-річна мешканка Яворова, яка є позбавленою батьківського піклування, залишила своє місце проживання і місце її знаходження невідоме.

Неповнолітня проживала у Яворовіразом зі своїми 76-річним дідусем та 72-річною бабусею. З'ясувалося, що дівчина неодноразово залишала місце проживання на тривалий час.

Останній раз дівчина зникла з дому ще 6 січня 2012 року, забравши із собою особисті речі, документи та фотографії. При цьому неповнолітня пояснила родичам, що мотивацією її вчинку є бажання самостійно влаштувати своє особисте життя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.