Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 16 травня 2017, 12:38

У лісі на Львівщині стріляли у 18-річного хлопця

швидка допомога

Внаслідок стрілянини хлопець отримав множинні осколкові поранення у тканини коліна, ліктя, зап’ястного суглобу, грудної клітки.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Стрийський відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря місцевої лікарні про те, що до них поступив 18-річний мешканець одного зі сіл району.

Йому медики діагностували "множинні осколкові поранення, сторонні предмети в м’яких тканинах правого коліна, лівого ліктя, лівого променевого зап’ястного суглобу, грудної клітки справа і середньої третини правого плеча".

Як встановили правоохоронці, травми юнак отримав у лісовому масиві внаслідок пострілу із невстановленої зброї. На момент стрілянини хлопець перебував у кабіні вантажного автомобіля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. На зловмисника чекає покарання – позбавлення волі терміном від 4 до 6 років. 

Наразі правоохоронці перевіряють всі обставини події, встановлюють зброю, з якої стріляли, та особу зловмисника.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.