Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

4vlada.com

Вівторок, 21 серпня 2012, 17:39

1 млн. грн. отримали міста Львівщини на розробку містобудівної документації

Головне управління з питань Євро 2012, містобудування та будівництва обласної державної адміністрації у співфінансуванні з місцевими бюджетами виділили на розробку містобудівної документації містам Львівщини кошти на суму 1 461 049 грн.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації було передано видатки у сумі 1 млн. грн. для надання субвенцій з обласного бюджету місцевим бюджетам на розроблення містобудівної документації.

Районні державні адміністрації та органи місцевого самоврядування уклали договори про міжбюджетний трансферт (субвенцію) з обласного бюджету, а також договори з проектними організаціями для виконання містобудівної документації.

Станом на 20 серпня 2012 року проектні організації склали акти виконаних робіт, які профінансовано з місцевих бюджетів на суму 425,6 тис. грн. у співфінансуванні з обласним бюджетом на суму 201,9 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.