Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

freemarket.kiev.ua

Вівторок, 21 серпня 2012, 18:28

На Львівщині понад 27 млн. грн. надійшло до місцевого бюджету

Із початку 2012 року регіональні управління податкової видали 5617 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

 

Про це повідомляє прес-служба ДПС у Львівській області.

«До місцевого бюджету за 7 місяців надійшла плата за ліцензії на право оптової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у розмірі 27524,3 тис. грн., що складає 110,2% до планових показників», – зазначено у повідомленні.

Також за 2012 рік працівники податкової у Львівській області провели 8 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю алкогольними напоями та 76 перевірок тих, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Під час перевірок буливиявлені 116 порушень, зокрема: 9 випадків безліцензійної торгівлі, 15 – торгівля алкогольними напоями за цінами, нижчими від мінімальних роздрібних цін, 25 – торгівля тютюновими виробами за цінами, вищими від встановлених максимальних роздрібних цін, 17 – зберігання алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку чи без марок акцизного податку, 12 випадків реалізації алкогольних напоїв та/чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років та ін.

За результатами проведених перевірок до суб’єктів господарювання застосовані фінансові санкції на загальну суму 234,3 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.