Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

izinternat.at.ua

Середа, 22 серпня 2012, 09:47

Працівники ДАІ нагадають школярам правила дорожнього руху

Працівники ДАІ у перші дні навчального року відвідають усі загальноосвітні школи, щоб провести Єдині уроки правил дорожнього руху у межах Всеукраїнського профілактичного рейду «Увага! Діти на дорозі!».

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

У всіх загальноосвітніх школах відбудуться також різноманітні тематичні конкурси та театралізовані уроки для наймолодших школярів, виставки малюнків з безпеки дорожнього руху і виступи агітбригад загонів Юних інспекторів руху.

Рейд проводиться із 20 серпня по 20 вересня, оскільки це саме час сплеску дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

«Рейд вже розпочався тим, що проводяться обстеження вулично-шляхової мережі на предмет виявлення та усунення недоліків та направляється інформація у відповідні органи влади. Біля навчальних закладів вже наносяться написи «школа», відновлюються необхідні дорожні знаків», – зазначено у повідомленні.

Із початку року на території Львова зафіксовані 47 випадків ДТП за участі дітей, у яких травмувалось 50 неповнолітніх. Найчастіше діти травмуються у ролі пішоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.