Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

chervonograd-city.gov.ua

Середа, 22 серпня 2012, 11:25

Корнат зняв свою кандидатуру у Сокальському в.о. на користь Курпіля

Голова Червоноградської міської організації Народного руху України Ігор Корнат зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів у в.о. №124 (Сокаль) на користь кандидата від Об’єднаної опозиції Степана Курпіля.

Про це він повідомив на прес-конференції сьогодні, 22 серпня.

Таке рішення, за словами Корната, він прийняв після перемовин із керівником львівського обласного штабу Об’єднаної опозиції Степаном Кубівим.

В обмін на зняття кандидатури Кубів запропонував Корнату пост заступника керівника штабу Об’єднаної опозиції в Червонограді.

“Ми усі чітко розуміємо, що в окрузі кандидат від влади має міцні позиції, має можливість застосування адмінресурсу, має кошти. Для того, аби його перемогти, мало роботи одного-єдиного кандидата від опозиції. Повинна бути згуртована, командна гра усіх опозиційних діячів в окрузі. Таким чином, я матиму змогу донести свої ідеї та своє бачення спільно з Об’єднаною опозицією. Мої пропозиції будуть частково включені в програму єдиного кандидата”, – йдеться в заяві Корната.

Нагадаємо, вчора, 21 серпня лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок оголосив зрадниками всіх самовисуванців-членів Об’єднаної опозиції, які висунули свої кандидатури в тих округах, де вже є узгоджені кандидати від опозиційних сил.

Він сказав, що цих людей виключатимуть з політичних партій та позбавлятимуть мандатів депутатів облради.

Зокрема, зі складу ВО “Свобода” днями був виключений депутат Львівської облради Остап Канака, який пішов самовисуванцем у в.о. 123 (Перемишляни), де узгодженим кандидатом від Об’єднаної опозиції є Лідія Котеляк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.