Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.gazeta.lviv.ua

Середа, 22 серпня 2012, 14:45

З приходом Марчака у «Львівгаз» почалися проблеми, - Садовий

Ігор Марчак був звільнений з посади керівника Львівтеплокомуненерго. Сьогодні, керуючи «Львівгазом», він показує, «який він крутий хлопець» - може відключити газ для котельні.

 Про це сьогодні на брифінгу заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Відключення взагалі – це як терористичні дії. Чи то спеціально до Дня Незалежності чи до 1-го вересня пан Марчак хоче створити людям незручності? Раніше такого не було. Останні два роки відключень не було. З приходом Марчака у Львівгаз почалися проблеми. Думаю, політичних мотивів в його діях немає, це якісь особисті амбіції», - додав міський голова.

Львівгаз відключив газ для котельні, яка подає гарячу воду для приблизно 30 будинків. Один з тих будинків – для незрячих.

10 серпня «Львівгаз» відімкнув від газопостачання ТЕЦ-1 та 15 котелень Львова, пояснюючи це заборгованістю комунального підприємства за газ. Через це 796 будинків залишились без гарячої води.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.