Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Куйбіда

Понеділок, 29 травня 2017, 11:48

Куйбіда вже не очолює НРУ

Василь Куйбіда

Партію очолив нардеп Віктор Кривенко.

Про це повідомила прес-служба Народного Руху України.

Вчора на XXVI Всеукраїнських зборах політичної партії Народний Рух України головою партії обрали народного депутата України Віктора Кривенка. Кривенко потрапив у Верховну Раду на виборах у 2014 році у складі партії "Об'єднання "Самопоміч", однак був виключений за підтримку проекту щодо децентралізації 31 серпня 2015 року.

Заступниками новообраного голови стали народний депутат Павло Кишкар та Андрій Корнат, який у червні 2015 року був призначений заступником голови Львівської ОДА Олега Синютки, а під час виборів до Верховної Ради балотувався у 124 окрузі Львова від Радикальної Партія Олега Ляшка.

Зазначимо, з 15 грудня 2012 року головою НРУ був Василь Куйбіда, народний депутат України 5-го та 6-го скликань, міський голова Львова з 1994 до 2002 років, з січня 2007 року до січня 2010 року працював міністром регіонального розвитку і будівництва України.

У серпні 2016 року він став президентом Національної академії державного управління при Президентові України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.