Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

aviles-finance.com

Середа, 22 серпня 2012, 16:28

Китайські інвестори готові вкласти 150 млн. євро у будівництво гірськолижного курорту в Карпатах

Китайські інвестори готові вкласти 150 млн. євро у будівництво гірськолижного курорту світового класу в Карпатах.

 

«Китайці всерйоз зацікавились можливістю побудувати в Карпатах сучасний гірськолижний курорт, що може стати майданчиком для проведення в Україні зимових Олімпійських ігор 2022. Над проектом працює група міжнародних консультантів з Австрії, Італії та Франції», – зазначає джерело РБК.

Гірський курорт працюватиме весь рік, для відвідувачам побудують СПА-центр, літній парк розваг, конференц-центр та гольф-поле.

«На території курорту буде створено міжнародний навчальний центр, в якому провідні європейські експерти проводитимуть підготовку персоналу для забезпечення найвищого рівня сервісу в готелях та об'єктах гірськолижної інфраструктури», – інформує джерело.

Нагадаємо, голова Держінвестпроекту Владислав Каськів заявив, що національний проект «Олімпійська надія-2022» потребує термінового затвердження урядом.

Джерело: РБК

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.