Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

misto-market.com.ua

Четвер, 23 серпня 2012, 15:31

Дні європейської спадщини вже вдруге відбудуться у Львові

8 вересня відбудуться святкування до Днів європейської спадщини на честь приєднання 50 країн до Європейської культурної конвенції.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Упродовж дня львів’яни та гості міста зможуть оглянути пам'ятки і твори сакрального мистецтва, послухати класичну музику, побачити панораму міста з нового ракурсу та багато іншого.

У межах проекту відомі львовознавці, історики та мистецтвознавці знайомитимуть усіх охочих з історією та особливостями пам'яток.

Цьогорічна реєстрація учасників на Дні європейської спадщини розпочнеться 3 вересня.

«Минулого року Львівська міська рада за підтримки спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м. Львова» (GIZ), організовувала святкування Днів європейської спадщини у Львові вперше. Програма святкувань включала численні екскурсії, театралізовані дійства, майстер класи та ін. Цьогоріч, як запевняють в управлінні туризму Львівської міської ради, відвідувачі також матимуть з чого обирати», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.