Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

П'ятниця, 24 серпня 2012, 14:28

Петро Писарчук: Якщо кожен українець буде себе почувати незалежним, то і держава буде незалежною

Народний депутат Петро Писарчук привітав співвітчизників з Днем незалежності України і побажав їм бути справді незалежними і берегти єдність та соборність нашої Держави.

"Незалежність – це стан душі. Якщо кожен українець буде себе почувати незалежним, то і держава буде незалежною, - сказано у привітанні. -

Якщо багато українців чекають від влади «манни небесної», люблять Україну за те, що вона їм дасть велику пенсію, зарплату чи якісь пільги, то скільки б їм не давали, вони завжди будуть залежними. Але людина має відчувати залежність тільки від Бога і від себе.

Перш ніж вимагати, людина мусить дати. Не тільки держава має дати великі пенсії, а кожен з нас має так гарно виховати дітей, щоб вони не за гроші поступали в інститут і потім ходили без роботи, бо не вміють нічого робити, а щоб вміли давати собі раду, будували Україну, платили пенсійні внески і в першу чергу брали на себе відповідальність за батьків. Не держава, а діти. Це ключове завдання кожної нормальної людини.

Рабська психологія викорінюється не так швидко, як би цього ми хотіли. І тут ні до чого влада, якісь інші інституції, це стан душі людини.

Абсолютно незалежних держав немає. Ми живемо в світі, де, коли хочемо, щоб поважали нас, мусимо навчитися поважати інших, ми мусимо жити в мирі і домовлятися. Не хапатися за вила, битися і воювати, а домовлятися, для того ми і є людьми, для того Бог дав нам розум.

Пройшло ще дуже мало часу, щоб стверджувати, що Україна і українці стали дійсно незалежними. А ще дуже мало ми зробили для того, щоб Україна справді була незалежною. Тому що до тої руйнації і до того депресивного стану, який є, Україну довела не Партія регіонів, не Президенти держави, а ми самі.

До тих пір, поки ми не зрозуміємо і не доб'ємося того, щоб ми були незалежними від чиновників, які нас зневажають, принижують і беруть хабарі, доки ми не дамо цьому відсіч і не поставимо їх на місце, - до тих пір ми будемо залежними.

Сьогодні ми відзначаємо 21 річницю Незалежності України. Користуючись нагодою, я хочу побажати усім українцям бути справді незалежними і берегти єдність та соборність нашої Держави".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.