Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Понеділок, 27 серпня 2012, 13:56

Юрій Андрухович, Адам Заґаєвський, львівські гноми та інші представлять Бруно Шульца на Форумі видавців у Львові

Юрій Андрухович, Адам Заґаєвський, Віктор Єрофєєв, Андрій Павлишин, Тарас Возняк та львівські гноми представлять знаного письменника і художника Бруно Шульца на 19. Форумі видавців у Львові.

 

Про це повідомляє прес-служба Форуму видавців.

Одна із основних подій цьогорічного Форуму видавців у Львові – фестиваль «Бруно Шульца у Львові», присвячений 120-річчю від дня народження та 70-річчю із дня загибелі письменника.

«У програмі фестивалю виставка графіки Бруно Шульца та живопису його сучасників у Львівській галереї мистецтв, презентація перекладу прози Бруно Шульца Юрія Андруховича та панельна дискусія, присвячена обговоренню цього перекладу, презентація вперше виданих перекладів українською «Книги листів» Бруно Шульца Андрія Павлишина та збірки його есеїстики Віри Меньок, публічні шульцівські лекції Адама Заґаєвського (Польща)та Віктора Єрофєєва (Росія), демонстрація і обговорення класичного фільму В. Гаса «Санаторій Під Клепсидрою» (оновлена оцифрована копія, один з двох в Україні легальних публічних показів), презентація книжки Тараса Возняка «Бруно Шульц», – зазначено у повідомленні.

У межах фестивалю також відбудеться презентація книги «Дрогобич, Дрогобич» видатного польського письменника Генрика Ґринберґа за участі самого автора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.