Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

kholodny-yar.org

Понеділок, 27 серпня 2012, 14:43

Осташ, Стецьків, Доній і Шкляр об’єднають зусилля для спільних дій

Самовисуванці у мажоритарних виборчих округах Львівщини Ігор Осташ, Тарас Стецьків, Василь Шкляр а також Олесь Доній, який висувається кандидатом в нардепи у Коломийському в.о., об’єднаються для здійснення спільних дій.

Про це сьогодні, 27 серпня, на прес-конференції заявив самовисуванець у в.о. №126 (Стрий) Ігор Осташ.

Він розповів, що сьогодні на самовисуванців намагаються повісити ярлики представників Партії регіонів, і мета об’єднання – показати, що серед них насправді є чесні люди.

“Ми вирішили об’єднатись, я маю на увазі таких політиків як Тарас Стецьків, як Олесь Доній, як Василь Шкляр, як Ігор Осташ. І ми будемо намагатися працювати разом, підтримувати це об’єднання і спробувати довести виборцям, що є вибір, що є політики, які дійсно проводять виборчу кампанію чесно, без впливу грошей і, власне, як це робиться у всіх цивілізованих демократичних країнах”, – заявив Осташ.

Об’єднання самовисуванців, за словами Осташа, передовсім полягатиме в інформаційній співпраці, проведенні спільних зустрічей з виборцями, прес-конференцій, виступів на телебаченні.

“Я можу вже анонсувати, що найближчим часом ми будемо з вами зустрічатися з приводу презентації такого об’єднання”, – повідомив Осташ.

Нагадаємо, нещодавно лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок заявив, що вважає всіх самовисуванців потенційними спільниками Партії регіонів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.