Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

novynar.com.ua

Понеділок, 27 серпня 2012, 17:11

Школи у Львові готові прийняти учнів на новий навчальний рік

Школи Львоваготові готові до навчального року на 95%, у деяких ще завершують ремонти, але це не заважає навчальному процесу. 

Про це повідомила в.о. начальника управління освіти Львівської міської ради Катерина  Гороховська.

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий відвідав з робочим візитом Львівську спеціалізовану школу 1 ст. № 53, що на просп. В. Чорновола, 6. 

За останні роки у цій школі коштом міста проведений ряд ремонтних робіт. З міського бюджету для цього були виділені майже 300 тис.  грн.

«Через декілька днів ми будемо святкувати 1 вересня, 7 тисяч дітей підуть до школи, особлива увага 1-ому класу. Приємно, що ми маємо 100% забезпечення всіма підручниками. Також важливо, які умови. На прикладі школи №53 можна подивитися, яка динаміка за останні роки – в школі навели повністю лад з опаленням. Я просто пригадую, як це було у 2007 році. Діти деколи повинні були вдягати верхній одяг. В цьому році закінчили роботи по каналізуванню, міняємо вікна, і фактично 97% вікон в школі є замінені. І мені дуже приємно, що в школі відремонтовано всі туалети», – зазначає міський голова.

Нагадаємо, загалом на ремонти в освіті місто цього року виділило 31,5 млн грн. Як повідомила  в.о. начальника управління освіти Львівської міської ради Катерина Гороховська, 80% шкіл міста проводять ремонтні роботи – це частково ремонт опалювальних систем, водопостачання та каналізування, ремонт дахів, харчоблоків, санвузлів.

Завершуються ремонти спортзалів у семи навчальних закладах Львова, на що кошти виділив Український фонд соціальних інвестицій. У частині шкіл ці роботи завершать до 1 вересня, ще у частині 15-го.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.