Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

ukraine2012.gov.ua

Вівторок, 28 серпня 2012, 11:49

35 тис. туристів відвідали Львів за час святкових вихідних

35 тис. гостей побували у Львові за вихідні із 24 по 26 серпня до Дня Незалежності України, значна кількість відвідувачів звернулася до центрів туристичної інформації – близько 1200 осіб.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Від четверга до неділі до Центру туристичної інформації звернулось 668 відвідувачів, з них – 277 осіб з України та 391 – з-за кордону. Серед іноземців найбільше було представників сусідньої Польщі – 160, а також Німеччини (38), Росії (35), США (30), Італії(27) та Білорусі (15)», – зазначено у повідомленні.

Найменша кількість відвідувачів звернулася до центру туристичної інформації в аеропорту – працівники зареєстрували 186 звернень. Більшу частину з них склали громадяни України – 104 особи. Решта – 82 особи – представники Росії (26), Польщі (15), Італії (9), Австрії (5), Азербайджану, Бразилії та інших країн.

Значна кількість туристів звернулася до центрів також у понеділок опісля святкувань.

Нагадаємо, туристично-інформаційні центри працюють на пл. Ринок,1, головному залізничному вокзалі та в новому терміналі аеропорту. Багатомовні консультанти Центру безкоштовно нададуть усю необхідну інформацію про місто, також гості Львова зможуть отримати безкоштовну карту міста та буклети із екскурсійними маршрутами містом, інформацію про усі події, що відбуваються у Львові, календар подій От-От, інформацію про сполучення у місті та Україні, а також будь-які інші поради щодо харчування та проживання у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.