Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

blogs.publishersweekly.com

Вівторок, 28 серпня 2012, 14:18

Львів’янин Тарас Береза презентуватиме Сучасний англо-український словник живої мови на 19. Форумі видавців

На 19. Форумі видавців у Львові мовознавець Тарас Береза презентуватиме «Сучасний англо-український словник живої мови», над укладанням якого працював упродовж 10 місяців.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Видання є відтворенням сучасної мовної картини світу і покликане донести до користувачів колоритні вислови, які набули широкого вжитку в українській та англійській мовах упродовж останніх двох десятиліть. Завдяки сталим та літературним висловам людина збагачує свій словниковий запас», – зазначено у повідомленні.

Словник  розрахований на широке коло користувачів і передбачає зручне користування, пошук, та додаткові можливості щодо опрацювання широковживаних висловів сучасної мови. Складається із двох частин та налічує 3000 висловів та 9000 контекстуальних ілюстрацій, що широко вживаються у сучасних друкованих джерелах.

Ознайомитись зі Словником та придбати його можна буде на стендах перекладацької компанії «Лінгвістичний Центр» та видавництва «Апріорі» під час Форуму видавців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.