Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

gloss.ua

Середа, 29 серпня 2012, 10:58

Таксист зі зброєю та «липовими» документами працював у Львівській області

Працівники ДАІ затримали63-річного львів’янина-таксиста зі зброєю та підробленими документами у Жовківському районі поблизу с. Сопошин.

 

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

«Близько 19-ї години у селі Сопошин інспектори ДАІ помітили автомобіль «ВАЗ» із «шашечками». За кермом легковика був 63-річний львів’янин. На вимогу правоохоронців таксист не зупинився, а, навпаки, натиснув на газ та став утікати. Працівники Державтоінспекції рушили слідом і вже невдовзі наздогнали порушника.», – зазначено у повідомленні.

Таксист був на підпитку, посвідчення водія та техпаспорт мали явні ознаки підробки. Окрім того, працівники ДАІ виявили під сидінням авто револьвер, набої до нього та ніж.

Відомо, що таксист вже раніше мав проблеми із законом. На даний момент він доставлений до Жовківського райвідділу міліції, а правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.