Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

eg.ru

Середа, 29 серпня 2012, 12:46

Прокуратура порушила кримінальну справу відносно двох міліціонерів, які займалися збутом наркотиків та вимаганням грошей

28 серпня прокуратура Львівської області за матеріалами обласного управління СБУ порушила кримінальну справу відносно начальника та старшого оперуповноваженого сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків одного з райвідділів міліції області, які підозрюються зловживання владою та службовим становищем, а також у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин та наркотичних засобів повторно, за попередньою змовою групою осіб.

 

Про це «Варіанти» повідомила прес-секретар прокуратури Львівської області Мар’яна Гайовська, відповідаючи на прохання «Варіантів» підтвердити інфомрацію, отриману виданням від мешканців Стрия про затримання  начальника та старшого оперуповноваженого одного із підрозділів районної міліції.

«Правоохоронці в лютому з метою власного незаконного збагачення, пригрозивши негативними наслідками у вигляді притягнення до кримінальної відповідальності, під надуманим приводом висловили вимогу колишньому наркозалежному щодо пошуку ним осіб, схильних до вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, збуту таким особам наданих ними наркотичних засобів, психотропних речовин з метою подальшого їх затримання та вимагання грошових коштів за непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів», - розповіла прес-секретар.

У подальшому міліціонери незаконно придбали і незаконного передали вказаній вище особі для подальшого збуту психотропну речовину, яку останній у липні незаконно збув.

Міліціонерів було затримано працівниками Управління СБУ у Львівській області 28 серпня при черговій реалізації психотропної і наркотичної речовини.

Під час затримання було вилучено заборонені до обігу речовини та грошові кошти, отримані за їх збут.

Кримінальну справу порушено  за ст.364 ч.3  - зловживання владою та службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене працівником правоохоронного органу) та ст.307 ч.2 КК України - незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин та наркотичних засобів, повторно, за попередньою змовою групою осіб).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.