Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

goov.rpod.ru

Середа, 29 серпня 2012, 12:59

Львівелектротранс посилюватиме контроль у електротранспорті Льввова

Контроль у міському електротранспорті Львова посилюватимуть через зростання пасажиропотоку.

У Львові посилюватимуть перевірки пасажирів електротранспорту щодо оплати за проїзд. Контролери у львівських трамваях та тролейбусах й надалі працюватимуть разом із охоронцями агентства безпеки «Тайфун».

Крім того,  ЛКП «Львівелектротранс» з 1 вересня планує залучити до співпраці з контролерами ще одну охоронну фірму, що пояснює зростанням пасажиропотоку.

«Коли поряд з контролером є людина у формі, це дисциплінує пасажирів. Протягом двох місяців спільної роботи контролерів з охоронцями спостерігається зменшення конфліктних ситуацій. Пасажири повинні розуміти, що необхідно оплачувати за проїзд. Зростання виручки підприємства від належної оплати за проїзд дасть змогу скерувати кошти у розвиток рухомого складу електротранспорту, підвищення якості обслуговування», – наголосив заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

Як зазначив Олег Білокурий, сьогодні на підприємстві 36 контролерів. Охоронців вистачає для близько половини, тому планується, щоб у кожній бригаді контролю був охоронець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.