Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

vgolos.com.ua

Середа, 29 серпня 2012, 14:56

Львівська опозиція оприлюднила інструкцію “регіоналів” для членів ОВК

Голова ЛОО ВО "Свобода" Ірина Сех та керівник Львівського регіонального штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" Степан Кубів оприлюднили копію “інструкції”, яка нібито надійшла членами окружних виборчих комісій від Партії регіонів.

Копію документа львіські опозиціонери продемонстрували на прес-конференції сьогодні, 29 серпня.

“Інструкцію”, за словами політиків, вони отримали з власних джерел.

Три різні варіанти документу призначені для різних конфігурацій представників Партії регіонів у ОВК: для випадку, коли головою ОВК є представник ПР і більшість (10 осіб) також становлять “регіонали”, коли голова ОВК - не представник ПР, але більшість її членів становлять представники партії, і коли “регіонали” не мають ні більшості, ні свого представника на чолі ОВК.

У першому випадку рекомендується “не нашим” членам ОВК запропонувати відмовитись складати присягу, на ?, порівняно з кошторисом ЦВК, збільшити кошторис бухгалтера, віддати “не нашим” членам ОВК найважчу роботу.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У другому випадку (“регіонали” мають більшість, але не очолюють ОВК), також пропонується сприяти “не нашим” відмовитись скласти присягу, голосувати проти рішення, які вносить голова ОВК стосовно призначення технічних працівників та звільнених осіб, під час розподілу обов’язків членів ОВК відібрати собі найважливіші.

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У третьому випадку, коли ПР не має ні більшості в ОВК і не очолює її, зокрема, рекомендується у разі непроходження котрогось із рішень представників кожне питання консультувати із Львівським обласним виборчим штабом.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Нагадаємо, нещодавно центральна виборча комісія провела жеребкування щодо включення кандидатур до складу окружних виборчих комісій (ОВК) з виборів народних депутатів України.

Згідно з ним, партіі ВО "Свобода" та УДАР не отримали жодного представника в ОВК.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.