Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

nter.net.ua

Четвер, 30 серпня 2012, 16:52

Янукович підписав указ про забезпечення населення доступними ліками

Президент України Віктор Янукович ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 25 травня 2012 року «Про забезпечення населення якісними та доступними лікарськими засобами».

 

Рішення передбачає розроблення та внесення у тримісячний строк на розгляд ВР України законопроектів про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з ратифікацією конвенції Ради Європи про підроблення медичної продукції та подібні злочини, що загрожують охороні здоров'я; про внесення змін до закону України "Про лікарські засоби" щодо обов'язкового визначення під час державної реєстрації генеричних лікарських засобів їх біоеквівалентності, терапевтичної ефективності, наявності більш високих фармакоекономічних характеристик.

Рішення також передбачає опрацювання питання щодо утворення в установленому порядку центрального органу виконавчої влади для иконання функцій із надання адміністративних послуг у сфері створення, реєстрації, виробництва та реалізації лікарських засобів.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.