Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

den82.ucoz.ru

П'ятниця, 31 серпня 2012, 12:41

Міськрада Львова виділила кошти лише на 300 посібників з історії України авторства Михальчишина

Львівська міська рада профінансує видання 300 примірників посібника з історії України для 10-11 класів, одним із авторів якого є депутат від фракції ВО "Свобода" Юрій Михальчишин.

Про це Юрій Михальчишин повідомив на прес-конференції сьогодні, 31 серпня.

Однак, як зазначив депутат, цього замало і ВО “Свобода” продовжуватиме вимагати від міського голови виділити 70 тис. грн для друку хоча б 1 тис. примірників. Загалом, за словами Михальчишина, книжкове видавництво ЛА “Піраміда” планує видати 3 тис. примірників.

Книжку презентують на Форумі видавців, що відбудеться у Львові 12-16 вересня. Вартість книжки, за словами генерального директора ЛА “Піраміда” Василя Гутковскього, становитиме 36 грн.

Нагадаємо, вчора 30 серпня, на позачерговій сесії Львівської міськради депутати відмовилися слухати звіт міського голови Андрія Садового через те, що виконавчі органи буцімто блокують видання посібника з історії України для 10-11 класів.

Присутній на сесії заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів висловив зауваження щодо змісту книжки. Зокрема, на його думку, там надто відверто описані сцени Голодомору, а також приділена надмірна увага політичній партії ВО “Свобода”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.