Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

http://zaxid.net

Понеділок, 3 вересня 2012, 13:24

Середа розповів, за що його били буками в Холодному Яру

Кандидат у народні депутати у Залізничному в.о. м. Львова Степан Середа (партія “Українська платформа СОБОР”) розповів про те, як нещодавно був посвячений в козаки в Холодному Яру, додавши, що процедура посвячення супроводжувалась побиттям буками.

Про це Середа повідомив сьогодні, 3 вересня, на бліц-дебатах зі своїм суперником у 116 окрузі, самовисуванцем Ярославом Багаєм.

Під час обміну запитаннями Багай зауважив, що поведінка членів “Української платформи СОБОР” братів Капранових, які проводять епатажні акції на кшталт побиття буками під Верховною Радою, не свідчить перед виборцями про серйозність їхніх намірів.

На це Середа відповів:

“Знаєте, коли в свій час депутат Верховної Ради, який сьогодні вже в Америці приїжджав в округ і бив буками людей, це вважалось нормальним. Ні, ми сьогодні поставили питання по-іншому – буками слід бити політиків, і при чому кожного або через кожного і чому ми так зробили? Ми це зробили і будемо робити, перепрошую, так робили українські козаки. Ми недавно були в Холодному Яру, мене приймали в козаки, то теж били буками”.

Нагадаємо, сьогодні кадидат від ВО “Свобода” у в.о. №116 (Залізничний район) Ірина Фаріон відмовилась брати участь у дебатах з іншими кандидатами в окрузі, оскільки вважає, що гідних суперників для неї там немає.

Так само пропозицію взяти участь в дебатах відкинув кандидат від Партії регіонів Богдан Хруставчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.