Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

Вівторок, 4 вересня 2012, 13:08

Невідомі спалили машину журналіста «Газети для Вас» Андрія Хоми

У вівторок, 4 вересня, близько 03:10 троє невідомих вчинили розбійний напад на приватну садибу шеф-редактора районного часопису «Газети для Вас» Андрія Хому.

Про це повідомляє сам журналіст на своїй сторінці у соцмережі facebook.

Зловмисники також підпалили його автомобіль, який стояв біля будинку на приватній ділянці, за допомогою легкозаймаючої суміші.

Пожежникам вдалося локалізувати вогонь, на даний момент життю і здоров’ю Хоми та його сім’ї, дружині та двом неповнолітнім донькам, нічого не загрожує.

Андрій Хома пов’язує напад виключно з громадською позицією та журналістською діяльністю і зазначає, що комерційною діяльністю не займається, не балотується у депутати і не бере участі у виборчій кампанії.

У поясненнях, наданих працівникам міліції, Хома вважає причетними до замовлень цих нападів, після низки перевірок його підприємства та часопису «Газета для Вас» опального депутата Городоцької районної ради Дунаса Романа, голову б’юджетної комісії райради, на платній основі, брата начальника відділу загального нагляду Львівської обласної прокуратури Тараса Дунаса, брата начальника відділу податкової міліції Городоцької МДПІ Михайла Дунаса, племінника голови будівельної комісії Городоцької районної ради Омельяна Дунаса та свояка голови Городоцької райдержадміністрації Оксани Дунас, а також прокурора Городоцького району Сисина С.В., дружина якого була звільнена із посади керівника земельних ресурсів Городоцької міської ради, після опублікування серії матеріалів у виданні «Газета для Вас».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.