Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

vgolos.com.ua

Вівторок, 4 вересня 2012, 14:16

Львівські танцівники хочуть перемогти в "Майданс", щоб відновити у Львові танцювальний зал

У разі перемоги на танцювальному проекті “Майданс” команда зі Львова вкладе призові кошти на відновлення хореографічних залів.

Про це сьогодні, 4 вересня, на прес-конференції повідомили хореографи проекту.

“Ми хочемо відновити танцювальні зали у наших хореографічних школах. Насамперед це буде зал на факультеті хореографії в ЛНУ ім. Івана Франка. Факультет відносно новий, якщо не помиляюсь, він працює приблизно два роки. Ми були в їхньому залі - це ідеальний приміщення для танців, яке зараз, на жаль, є бетонною коробкою”, - розповіла хореограф-помічник проекту Мар’яна Свята.

Відновлення танцювального залу в ЛНУ ім. Франка, за словами головного хореографа третього сезону “Майдансу” від Львова Вадима Лященка обійдеться якраз в 1 млн грн - суму, передбачену призовим фондом проекту.

“Кожне місто має свою місію. Минулого року в нас була місія допомогти циркові, який тоді постраждав від пожежі. Тоді ми не вийшли до фіналу, але від “Майдансу” нам подарували машину”, – розповіла представник батьківського комітету учасників проекту “Майданс” від міста Львів Наталія Жищинська.

Цьогоріч організатори оцінюють свої шанси на перемогу як вищі, оскільки мають спеціально пошиті для танцювальних номерів дитячі костюми, з чим допоміг місцевий меценат.

“Ми дуже вдячні Олегові Барану за те, що він надав нам свою допомогу і підтримує нас до останнього”, – зазначила Наталія Жищинська

Окрім цього, з пошуком приміщень для тренувань учасників, як зазначили організатори, допомагала міська влада та Петро Писарчук. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.