Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

meim.kneu.edu.ua

Вівторок, 4 вересня 2012, 14:52

НВП «Гетьман» – найбільший платник податків у Львівській області

За результатами восьми місяців 2012 року найбільшим платником податків на Львівщині є ТзОВ «НВП «Гетьман».

Про це повідомила прес-служба ПСУ у Львівській області.

ТзОВ «НВП «Гетьман» з початку року сплатило податкових зборів на суму 343,4 млн. грн.

Натомість ДТГО «Львівська залізниця» за цей же період сплатила податків на суму 313,9 млн. грн., ТОВ ЗАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод» – 218,3 млн. грн., ПАТ «УКРНАФТА» – 177,6 млн. грн., ПАТ «Західенерго» – 134,4 млн. грн.

Станом на 1 вересня 2012 року великими платниками податків Львівської області є 45 підприємств, які забезпечили надходження до бюджетів усіх рівнів податків та платежів в сумі 2031,1 млн. грн. або 33,3 % до загальної суми сплачених в області податків.

Нагадаємо, ТОВ НВП «Гетьман» випускає ТМ «Мороша», Global Spirits, Гетьман, Держава, Київ, Наливайко. Товариство є одним із провідних товаровиробників алкогольної продукції, що поставляється і за межі регіону.

У червні НВП «Гетьман» запустив нову сучасну лінію з виробництва горілки потужністю 12 тис. пляшок в годину (до 5 млн. пл. в місяць). 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.