Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

panorama-mukachevo.com

Середа, 5 вересня 2012, 10:01

Прокуратура Львівщини винесла обвинувальний вирок у справі незаконного переправлення осіб через кордон України

Прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний вирок у кримінальній справі про незаконне переправлення осіб через кордон України.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

«Під час досудового слідства з’ясовано, що в жовтні 2011року двоє українців поблизу с. Нижанковичі Старосамбірського району, організувавши незаконне переправлення через державний кордон України трьох громадян Республіки Сомалі, були затримані військовослужбовцями Мостиського прикордонного загону», – зазначено у повідомленні.

Самих нелегалів прикордонники Польщі затримали та передали прикордонним службам України. Разом із сомалійцями польські працівники затримали громадянку своєї держави, стосовно якої на правоохоронні органи Польщі також порушили кримінальну справу.

На даний момент кримінальна справа щодо українських громадян із обвинувачу вальним вироком прокуратури скерована на розгляд Старосамбірського районного суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.