Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Муніципальна варта

Вівторок, 26 вересня 2017, 17:52

Муніципальна варта розробила карту місць стихійної торгівлі у Львові

Муніципальна варта

У ЛКП "Муніципальна варта" створили новий відділ проведення рейдів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив начальник управління безпеки міста Юрій Діль, у серпні в ЛКП "Муніципальна варта" розпочав роботу відділ з проведення рейдів.

Рейди проводять по стихійних ринках і місцях, де ведеться стихійна торгівля, перевіряють об’єкти благоустрою.

Також, станом на сьогодні, є зроблена карта місць стихійної торгівлі і вирішується питання щодо можливості створення нових ринків.

"ЛКП "Муніципальна варта" цього року отримало окремий відділ – рейдовий, що займається виключно рейдами спільно з адміністраціями і з поліцією. Це є рейди по об’єктах благоустрою і по усуненню порушень на них. Наприклад, цього тижня здійснено вже 5 рейдів з адміністраціями по стихійних ринках, місцях, які ми вже знаємо по Львову, де є стихійна торгівля", – наголосив Юрій Діль.

Нагадаємо, у вересні на сесії міської ради депутати перейменували ЛКП "Муніципальна дружина" у ЛКП "Муніципальна варта", щоб привести назву підприємства у відповідність з європейськими стандартами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.