Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

uastudent.com

Четвер, 6 вересня 2012, 10:41

Павлюк прогнозує відставку Садового і розпуск міськради

Секретар Львівської міської ради Василь Павлюк прогнозує відставку міського голови Андрія Садового і розпуск міської ради, якщо вони не сядуть за стіл переговорів.

Про це він розповів у інтерв’ю газеті “Ратуша”.

На думку Павлюка, міський голова і депутатський корпус повинні дійти консенсусу щодо діяльності виконкому, структур виконавчих органів і заступників міського голови, які вже два роки не затверджені новою депутатською каденцією.

“Я бачу лише два варіанти: або сідаємо за стіл переговорів, або розбігаємося. Громаду дурити не треба. Оце щоденне протистояння: хто кого, – це жалюгідно”, – сказав Павлюк.

Секретар міськради вважає, що депутати незадовільно сприймуть звіт Садового, який він має намір презентувати на найближчій сесії міськради.

“Два роки минає, а досі, як я уже казав: структури нема, заступники не підтверджені – це суперечить чинному законодавству. І всі це розуміють і сором’язливо мовчать”, – зауважив Павлюк.

У результаті, за словами Павлюка, депутатський корпус може ініціювати відставку міського голови, а той, в свою чергу, – відставку міської ради.

Нагадаємо, на останній сесії Львівської міської ради 30 серпня депутати уп'яте відмовилися слухати звіт міського голови Садового. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.