Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

Четвер, 6 вересня 2012, 13:16

УДАР закликає виборців повідомляти про корупціонерів

Партія УДАР розпочала всеукраїнську акцію “Люстрація влади”, в межах якої українців закликають надавати інформацію про факти корупції.

У Львові представники місцевого УДАРУ презентували акцію сьогодні, 6 вересня.

Одиним із етапів акції, як зазначають “ударівці” є співпраця з громадськістю - людям пропонують повідомляти про корупцію через заповнення спеціальних анкет, які можна взяти в будь-якому агітаційному наметі УДАРу.

Як розповів голова Львівської міської організації УДАРу Юрій Мартинюк, перший етап акції планують завершити першого жовтня, тоді ж організують прес-конференцію, на якій оголосять факти найбільш резонансних корупційних дій у всіх регіонах України.

“Ми говоримо про очищення влади від корупціонерів. Зокрема, одним із блоків з реалізації цього питання має стати створення антикорупційного агентства, законопроект про яке вже підготовлений представниками партії УДАР”, – зазначив Мартинюк.

Він додав, що зібрана у співпраці з громадськістю інформація має стати приводом до конкретних дій представників УДАРу у парламенті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.