Святослав Каспрук,  7 вересня 2012

Варіанти на Вікенд у Львові

Перші осінні вихідні ще можна провести по-літньому. Варіанти на відпочинок та дозвілля у Львові – традиційно у нашому щотижневому огляді подій.

Музичні варіанти

Перелік музичних подій на ці вихідні не великий. Але завжди у суботні та недільні вечори можна почути добрий джаз у арт-кав'ярні"Квартира, 35".

Поціновувачі класичної музики зможуть відвідати концерти в Органному залі (вул. С.Бандери, 10), які розпочнуться о 17.00.

У Львівській філармонії у суботу відбудеться завершальний концерт V Міжнародного фестивалю камерної музики «Szymanowski Quartet і друзі», який розпочнетсья о 18.00.

Варіанти на кіно

На вихідних пропонуємо переглянути приголомшливу драму про школу «Учитель на заміну» з оскарівським лауреатом Едріаном Броуді  в ролі позаштатного вчителя, від скандального режисера політично заангажованих фільмів та титулованих відеокліпів Тоні Кея.

сеанси: 13:20, 16:45, 20:10, Кінотеарт "Львів" (вул. Уласа Самчука, 12)

Якщо ж вам хочется чогось легкого та смішного, то комедія «Холостяки» на цей вікенд підійде саме для вас.Трьох подруг просять стати подружками нареченої на весіллі дівчини, над якою вони жартували в школі.

сеанси: 10:00, 13:00, 19:20, 21:10, Кінопалац імені Довженка (пр. Червоної калини, 81)

Мистецькі варіанти

У суботу, 8 вересня  у Львові відбудуться завершальні акції однієї з найбільших мистецьких подій в Україні – бієнале Тиждень Актуального Мистецтва.

Ще пртягом цих вихідних у Галереї Гері Боумена буде діяти виставка фотографій Войцеха Пражмовського «Сади польські». Роботи митця знаходяться в багатьох приватних та музейних колекціях по всьому світу. 

Цього тижня у Львівські картинній галереї відкрили виставку "Бруно Шульц. Горизонти часу". Це найбільша виставка робіт Шульца за останні роки. У експозиції представлено 22 роботи з Варшавського літературного музеї ім. А. Міцкевича та три роботи з колекції Картинної галереї, Бібліотеки ім. В. Стефаника. 

Побачити унікальні рисунки відомого художника можна буде до 30 вересня. Приурочений цей проект 120-й річниці з дня народження Бруно Шульца та 70-ї річниці його смерті.

Спортивні варіанти

Любителям екстремальних відчуттів випадає нагода отримати черговий заряд адреналіну під час цих вихідних. На південній парковці стадіону "Арена Львів" (зі сторони Кільцевої дороги) розпочинає роботу найбільший картинг-клуб у Західному регіоні.

Професійний відкритий спортивний картодром обладнаний сучасними автомобілями з високими стандартами якості і безпеки. Одночасний заїзд чотирьох картів дозволяє проведення спортивних змагань будь-якого рівня складності: професійних, корпоративних або любительських. Траса довжиною близько 1000 метрів працюватиме щодня з 10:00 до 21:00.

Офіційне відкриття картинг-клубу відбудеться 9 вересня 2012р. о 14:00.

У програмі: підтримка танцювальних колективів, офіційне привітання керівництва стадіону, перерізання червоної стрічки. Після цього на картодромі розпочнеться перший спортивний турнір між автоклубами Львова, нагородження переможців.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.