Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

avianews.com.ua

П'ятниця, 7 вересня 2012, 18:07

Працівник аеропорту "Львів" завдав збитків державі на 0,5 млн. грн.

Прокуратура скерувала до суду кримінальну справу за фактом завдання збитків державі у сумі майже 500 тис. грн. посадовою особою ДП «Міжнародний аеропорт Львів ім. Д. Галицького»

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. 

У ході досудового слідства з'ясовано, що службова особа в обов'язки якої входив постійний контроль за встановленням аеропортових зборів за обслуговування повітряних суден і пасажирів, наданням послуг з наземного обслуговування авіаперевізників та контроль за правильністю обліку розрахунків за них, умисно, в інтересах третіх осіб, використовуючи службове становище, в період з червня 2009 по липень 2011років  не провела обліку та не стягнула оплату за наднормативну стоянку повітряних суден однієї із іноземних авіакомпаній.

Внаслідок цього, інтересам державного  авіапідприємства, що перебуває у сфері управління Міністерства інфраструктури України, заподіяно матеріальної шкоди на загальну суму майже 500 тис. грн..

На даний час вказану кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано в Залізничний районний суд м. Львова для розгляду по суті.

Метою відшкодування завданих злочином збитків прокуратурою Львівської області в інтересах держави заявлено цивільний позов. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.