Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

upor.od.ua

Неділя, 9 вересня 2012, 13:20

Яценюк відкинув можливість домовленостей з УДАРом, бо останній працює на перемогу Януковича

Лідер Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк відкинув можливість досягнення домовленостей між Об’єднаною опозицією і партією УДАР про те, щоб підтримати в мажоритарних округах єдиного найбільш рейтингового кандидата на парламентських виборах як в Києві, так і в інших регіонах України.  

"Що стосується перемовин по Києву і області, то місцеві організації Об’єднаної опозиції вийшли ще раз з ініціативою про те, що ми готові у тому випадку, якщо кандидат від іншої сили має перемогти, ми готові вести переговори. Відповіді ми не отримали і думаю, що навряд чи отримаємо - зобов’язань багато", - прокоментував він ситуацію у Києві.

Нагадавши ситуацію перемовин між опозиційними партіями щодо формування єдиного списку кандидатів в мажоритарних округах, Яценюк фактично звинуватив УДАР в діяльності проти опозиції, на користь президента Януковича.  

"Ми робили все, щоб опозиція була ще сильнішою на виборах 2012 року, всі хто хотіли змінити країну, хто готовий голосувати за імпічмент,  всі  - в лавах Об’єднаної опозиції.  

Нами був проведений з’їзд, на кожному окрузі висунуті кандидати. Перед з’їздом ми зверталися до всіх і пропонували прийняти єдиний мажоритарний список. Ми отримали відповідь: одна з партій, яку ви називаєте (УДАР – ред..) висунула по всіх округах своїх кандидатів. Чудово усвідомлюю, що це робилося, щоб розтягнути опозиційний електорат. Там абсолютно невідомі особи. Але 1-2% , які ці особи заберуть від кандидата від об’єднаної опозиції – це перемога Партії регіонів", - заявив Яценюк сьогодні на прес-конференції у Львові. 

Яценюк підсумував: "Формат цієї кампанії має тільки чорний і білий колір. Голосування за треті сили означає підтримку Януковича".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.