Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

svetiteni.com.ua

Неділя, 9 вересня 2012, 13:59

ВАСу вдруге відхилив позов опозиції до Януковича

Вищий адміністративний суд вдруге відхилив позов опозиції до президента Януковича.

 

Про це повідомив лідер опозиції Арсеній яценюк на прес-конференції у Львові.

«Сьогодні мені надійшла ухвала ВАС з приводу позову опозиції до президента Януковича. Ми усвідомлювали, що ВАСу -  під тиском президента і сподіватись на справедливість суду в Україні за даних обставин було би не зовсім правильно», - сказав він.

Яценюк не вбачає у відмовах трагедії, адже ці ухвали необхідні опозиції для проведення процедури імпічмента президента. 

"Але ми подали свій позов і отримали дві ухвали Вищого адміністративного суду , які дають нам, новій демократичній більшості, в новій ВРУ після прийняття закону про імпічмент президенту створити спеціальну комісію з питань усунення Януковича від влади. Перше, що ляжить в основу звинувачень даної комісії, будуть саме ці судові ухвали і безпосередній судовий позов до президента Януковича", - сказав він. 

Нагадаю, опозиція звинувачує президента в скоєні злочинів проти української держави. Звинувачення нараховують 16 пунктів.

7 вересня ВАСУ повернув голові ради Об’єднаної опозиції Арсенію Яценюку його позов щодо визнання протиправними дії Президента Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.