Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vkurse.ua

Понеділок, 10 вересня 2012, 10:44

Передплату на періодичні видання тепер можна оформити через інтернет

Відтепер Укрпошта пропонує передплачувати періодичні друковані видання через Інтернет на своєму сайті

Про це повідомляє прес-служба Українського державного підприємства поштового зв'язку.

Також передплату можна здійснювати телефоном, факсом, в усіх операційних залах поштамтів, відділеннях поштового зв'язку, у пунктах прийому передплати, а також безпосередньо поштарем на ділянці доставки.

10 вересня «Укрпошта» розпочинає кампанію з передплати на періодичні друковані видання на 2013 рік. Передплату можна здійснити за Каталогом видань України, Каталогом видань закордонних країн та Каталогом місцевих видань. Передплата триватиме до 15 грудня.

Окрім того, ознайомитися з Каталогом видань закордонних країн на 2013 рік та Каталогом видань закордонних країн на перше півріччя 2013 року можна на сайті «Укрпошти», переглядаючи їх електронні версії: http://poshta.kiev.ua/subscr.php .

«Укрпошта» розповсюджує за передплатою близько 11 тисяч найменувань періодичних видань, тобто майже мільярд екземплярів на рік. Тарифи на розповсюдження державних періодичних видань на 2013 рік вже четвертий рік залишаються незмінними. Для того, щоб отримати видання, необхідно сплатити його вартість, у яку входить вартість послуг зв'язку на розповсюдження та видавнича ціна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.