Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

mk.ru

Понеділок, 10 вересня 2012, 12:45

Прокуратура Львівщини взяла під контроль розслідування справи правоохоронців, які збували наркотики

Прокуратура Львівської області проводить слідство у кримінальній справі щодо працівників Стрийського ВБНОН, які займалися збутом наркотиків та вимаганням грошей.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

«Апеляції захисників на вказані судові рішення відхилені і на даний час обвинувачені утримуються під вартою у Львівському слідчому ізоляторі УДПтСУ», – зазначено у повідомленні.

Затриманим працівниками міліції пред’явлені обвинувачення за ст.ст.364 ч.3, 307 ч.3, ст.15 ч.2, ст.368 ч.3 КК України. Також вони відсторонені від займаних посад.

Нагадаємо, 28 серпня прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу відносно начальника та старшого оперуповноваженого сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків одного з райвідділів міліції області, які підозрюються зловживання владою та службовим становищем, а також у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин та наркотичних засобів повторно, за попередньою змовою групою осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.