Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

book530.com

Понеділок, 10 вересня 2012, 14:07

Французький вересень стартує вдруге у Львові

Із 11 вересня у Львові  вдруге розпочинається культурна подія Французький вересень, метою якої є ознайомлення із Францією минулого і сьогодення та залучення якомога більше людей до вивчення французької мови.

Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомила Президент Альянс Франсез Наталія Демчук.

Впродовж вересня Французький Альянс буде презентувати у Львові цікаві культурно-мистецькі заходи, тобто джазові концерти та концерти класичної музики, виставку, презентацію книги, французьку гру в петанк.

Представник Посольства Франції в Україні Жером Ваннепен наголосив, що джаз-концерт 26 вересня відбудеться на знак підтримки дівчат з гурту «Pussy Riot».

11 вересня о 18 год. В книгарні «Є» відбудеться презентація книги Юрія Бірюльова «Пам'ятки стилю модерн в Україні: Київ та Львів».

Із 12 вересня до 1 жовтня триватиме виставка «Галлімар 1911-2011. Сто років видавничої діяльності» на вул. Огієнка, 18 у Альянс Франсез.

15 вересня о 16 год. – біля Порохової вежі французька гра в петанк.

21 вересня – 27 вересня – класична музика у Філармонії, 150 років від народження Клода Дебюсі та 100 років від дня народження Жана Франсе.

22 вересня – туристичний візит по Львову французькою мовою Чудо-бусом.

26 вересня о 21 год. В клубі Сало – джазова група Paradox.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.