Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

adalin.mospsy.ru

Вівторок, 11 вересня 2012, 09:00

Об’єднана опозиція образилася на УДАР за те, що Добродомов і ЗІК її дискредитують

Об’єднана опозиція «Батьківщина» звинувачує УДАР в тому, що кандидат в народні депутати Дмитро Добродомов і телеканал ЗІК, генеральним продюсером якого він є,  її дискредитують. Про це йдеться у відкритому листі кандидата в депутати Михайла Хміля до керівництва ЛОО УДАР.

 

«Декларуючи європейські підходи до політики, кандидат від вашої політичної сили, генеральний продюсер телеканалу ZIK – Дмитро Добродомов, замість того, щоб представляти виборцям себе та політичну силу, яка його висунула - розгорнув широкомасштабну кампанію, спрямовану на дискредитацію Об’єднаної опозиції та мене, як висуванця опозиційних сил», - сказано у листі.

«Багатьох львів’ян дивує і редакційна політика телеканалу ZIK, яку формує Д. Добродомов. Під виглядом боротьби за чистоту рядів опозиції телеканал, фактично, веде неприкриту боротьбу за пониження рейтингу опозиції», - стверджується у повідомленні.

«Якщо це позиція власника інформаційної корпорації, то не зрозуміло, чому тоді генеральний продюсер від неї не відмежується. А якщо вона відповідає його поглядам – то як це узгоджується із заявами УДАРу про союзницькі стосунки з Об'єднаною опозицією? Як сказано у Біблії «не можна одночасно служити Богу та мамоні», робить висновок автор.

Нагадаємо, Лідер Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк відкинув можливість досягнення домовленостей між Об’єднаною опозицією і партією УДАР про те, щоб підтримати в мажоритарних округах єдиного найбільш рейтингового кандидата на парламентських виборах як в Києві, так і в інших регіонах України.  Яценюк також звинуватив УДАР в домовленостях з Партією регіонів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.