Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

zz.te.ua

Вівторок, 11 вересня 2012, 12:35

Організатори кредитних спілок «Християнська злагода» та «Надія» постануть перед судом

Вчора, 10 вересня, прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний висновок та направила до суду кримінальну справу щодо злочинної організації, яка займалася розкраданням коштів, залучених кредитними спілками від населення під виглядом отримання вкладів на депозити.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

«Доведено, що 25 членів вказаної організації, до якої входили керівники двох кредитних спілок з розгалуженою мережею філій у всіх західних областях України, впродовж 2006-2010 років привласнили залучені цими спілками кошти, загальною сумою понад 169 млн. грн.», – зазначено у повідомленні.

На даний момент арештовані 15 обвинувачених з числа організаторів та активних учасників. На їх квартири, будинки, земельні ділянки та автомобілі, загальною вартістю понад 10 млн. грн. накладений арешт, можлива подальша конфіскація.

Кримінальний кодекс України за такі злочини передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.