Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

yak-prosto.com

Вівторок, 11 вересня 2012, 13:44

Наднормативні скиди стоків підприємств - причина смороду у Львові, - Львівводоканал

Результати екологічних досліджень, проведених упродовж 2011-2012 років ПМП «Еко-Захід», на замовлення Львівводоканалу показали, що причиною неприємного запаху у Львові є наднормативні скиди стічних вод 12 підприємствами у міську систему каналізації.

Таку інформацію оприлюднив сьогодні на прес-конференції керівник ПКП «Еко-Захід» Леонід Здеворук.

Серед найбільших підприємств-забруднювачів «Ензим», «Перша приватна броварня», ВО«Світанок», «Жиркомбінат», «Світоч», «Хлібпром». На час дослідження саме в цих підприємствах виявили найбільші порушення допустимих концентрацій сірководню, аміаку та метилмеркаптану.

Головний технолог Львівського міського комунального підприємства Львівводоканал Володимир Садовий, підсумовуючи, наголосив: «Виходом у випадку з Ензимом є закінчення реконструкції очисних споруд, а в ситуації з іншими підприємствами – або будівництво локальних очисних споруд на своїх територіях, або використання альтернативних способів очистки, наприклад, за допомогою хімічної очистки».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.