Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

drabyna.org

Вівторок, 11 вересня 2012, 13:56

Експериментальний театральний майданчик облаштовують у Львові

У суботу, 8 вересня, на новій території для театральних експериментів у Першому українському театрі для дітей та юнацтва у Львові відбулася перша Мистецька Толока для облаштування приміщення.

 

Про це повідомляє прес-служба Мистецької майстерні «Драбина».

Під час акції, учасники готували приміщення до подальшої реконструкції, щоб вже 27 вересня на камерній сцені розпочати ІІІ Фестиваль сучасної драматургії «Драма.UA».

«Для нас було дуже важливо, окрім програми фестивалю, знайти відповідний простір, який можна було б наповнити певним сенсом, – зазначає організатор фестивалю Оксана Дудко. – Ми переконані, що глядачі ходять в театр не тільки для того, щоб побачити виставу, а й перейнятися певною театральною атмосферою».

Потреба у новій сцені назріла давно, оскільки за останні 15 років у Львові не відкрили жодного такого приміщення.

Створення малої сцени – це спільний проект Першого українського театру для дітей та юнацтва та Мистецької майстерні «Драбина». Нове приміщення дасть змогу проводити не лише вистави, але й лекції, творчі зустрічі та майстер-класи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.