Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

lviv.nezabarom.ua

Вівторок, 11 вересня 2012, 15:03

Норвезькі спеціалісти завтра реставруватимуть історичні об’єкти у Шевченківському гаю у Львові

Завтра, 12 вересня, спеціалісти норвезького музею Maihaugen в Ліллехаммері разом із українськими колегами реставруватимуть історичні об’єкти у Шевченківському Львова.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Реставрація відбудеться у межах семінару, який проходить у Музеї народної архітектури та побуту із 10 по 16 вересня.

Також 13 вересня відбудеться семінар на тему «Ландшафтний план розвитку Музею», який триватиме в приміщенні Лісотехнічного університету (вул. О. Кобилянської, 1).

«А вже 15 вересня відбудеться відкриття на території Музею виставкового залу та виставки «Історія розвитку музею Maihaugen у Ліллехаммері (Норвегія) у світлинах». В урочистостях з нагоди відкриття нового виставкового конференц-залу  беруть участь посол Норвегії в Україні Йон Фредріксен, заступник міністра культури Норвегії Огот Гамерсвік,  консули декількох країн, з якими існує тісна співпраця в музейній галузі, представники влади, директори музеїв, творча інтелігенція», – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.