Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 11 вересня 2012, 18:36

У Львові 200 осіб танцями доводили, що здоровим бути модно

Сьогодні, 11 вересня, 200 львів’ян влаштували на площі Ринок танцювальний флеш-моб, основна мета якого – показати мешканцям нашого міста, що здоровим та активним бути модно. Таку тезу доводили львівські «майдансери».

 Кажуть, прив’язки до конкретної дати танцювальний захід – не має. Це такий собі подарунок для мешканців міста, аби підняти настрій та заохотити молодь до активу.

«Нещодавно стартував новий навчальний рік, діти побігли до школи, студенти у ВИШі, а літо пішло геть. Часу на активний відпочинок стало менше. Але так неправильно. І сьогодні ми хотіли вам це довести. Бо активним та здоровим – бути модно», – наголосив хореограф Вадим Лященко.

Тривав танцювальний захід майже годину. За цей час львівські учасники танцювального проекту «Майданс» не лише влаштували  танцювальний майстер-клас, а й продемонстрували глядачам, а їх зібралося близько півтисячі, усі танці, які виконували під час проекту «Майданс».

«Сьогоднішня акція була присвячена «майдансерам», а також тим людям, які підтримували нас впродовж усього танцювального проекту. А взагалі «майдансери» не хочуть прощатися з «Майдансом». Діти хочуть повернутися назад та брати участь у проекті, адже не можуть  без танців. І це дуже добре, що Львів – культурна столиця України. І що саме тут львів’яни розвиваються  в танцях. Адже ця акція перш за все присвячена здоровому способу життя. Тому не паліть не пийте, не куріть, а танцюйте», – додав Вадим Лященко.

Заохочували до здорового способу життя і самі «майдансери». « Не варто вживати спиртне, чи наркотики. Краще займатися танцями, це дуже весело та корисно для здоров’я», – наголосила учасниця проекту «Майданс» Ольга.

Танцювальний захід з популяризації здорового та активного способу життя організували за ініціативи та підтримки депутата ЛОР, засновника ТзОВ «Барком» (Торгівельна Марка «Родинна ковбаска») Олега Барана. Меценат підтримував львівських «майдансерів» впродовж їхньої участі у проекті "Майданс".  Він, зокрема, забезпечив пошиття сценічних костюмів для 400 львівських учасників танцювального проекту «Майданс».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.