Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

chitay.net

Середа, 12 вересня 2012, 17:00

Дубневич посварився з Блавацьким через Гичку

Депутат Львівської облради Ярослав Дубневич посварився з головою постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Львівської облради Михайлом Блавацьким через те, що останній звинувачував підприємство Дубневича у причетності до корупційних дій головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гички.

Словесна перепалка між депутатами відбулася сьогодні, 12 вересня, під час виступу Блавацького на сесії облради.

Блавацький у виступі попросив депутатів проголосувати за рішення, в якому йдеться про необхідність перевірки доцільності перебування Михайла Гичкина посаді головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні. 

Блавацький висловив закиди на адресу Гички, звинувативши його у закупівлі невмотивовано дорогого медичного обладнання – двох томографів за 18 мільйонів гривень.

Раптом він звернувся до депутата Ярослава Дубневича зі словами: “А ви, пане Ярославе, не посміхайтеся”, додавши що депутати Дубневичі мають причетність до фірми, що займалась купівлею медичного обладнання для лікарні.

На це Дубневич підскочив із місця і почав кричати “Брехун!” на адресу Блавацького.

Нагадаємо, син Михайло Гички є зятем Богдана Дубневича – він одружений на його доньці Надії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.