Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

zoda.gov.ua

Середа, 12 вересня 2012, 18:07

«Прагнення звільнити Гичку – банальна політична розправа», – депутат-регіонал

Таку думку висловив голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук.

 

«У нашій медицині зажди було і залишається доволі багато питань, котрі потребують нагального вирішення. Однак звільнення керівника закладу охорони здоров’я аж ніяк не змінить ситуацію на краще».

На думку депутата-регіонала, в разі, якщо Михайло Гичка позбудеться своєї посади, це буде банальна політична розправа, а не бажання покращити стан справ у регіоні. Адже ні для кого не секрет, що нинішній головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні балотується на одному окрузі, що й Андрій Тягнибок. Відтак, «свободівці» просто усувають конкурента на виборах, оскільки політичне майбутнє брата Олега Тягнибока – під великим питанням.

«Ми ж усі розуміємо, що політична партія, котра «курує» роботу Львівської обласної ради, ймовірно, не подолає 5-ти відсотковий бар’єр, аби потрапити до парламенту. Відтак експерти зауважують – округ, на якому балотується Тягнибок – менший – «запасний аеродром» для лідера ВО «Свобода». В разі, якщо ця політична сила не набере потрібних відсотків, Андрій Тягнибок не складе повноважень депутата, натомість у окрузі оголосять перевибори, котрі і мали б дозволити Олегу Тягнибоку стати нардепом. Відтак Михайло Гичка  у цьому плані, явно, фігура зайва», – підсумував пан Грещук.

Нагадаємо, 12 вересня під час сесії прийнято рішення щодо розгляду тимчасовою контрольною комісією Львівської облради доцільність перебування Михайла Гички на посаді головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні. Як повідомив голова постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради облради Михайло Блавацький, тимчасова контрольна комісія щодо діяльності Львівської обласної клінічної лікарні виявила порушення в її діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.